Меню

Фермерски колбаси

ТЕЛЕШКА САЗДЪРМА ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР, 0,268 ГР.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо - За директна консумация
6,50 лв.
ТЕЛЕШКИ КРЕНВИРШИ ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР, 0,338 ГР.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо За директна консумация
6,80 лв.
ТЕЛЕШКИ СУДЖУК ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР, 0,175 гр.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо - За директна консумация Състав: Телешко месо, Натурални подправки, сол
8,75 лв.
ТЕЛЕШКА ДОМАШНА ЛУКАНКА ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР 0,214 ГР.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо - За директна консумация - Домашна
10,90 лв.
ТЕЛЕШКА ПАСТЪРМА ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР, 0,188 ГР.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо За директна консумация
12,53 лв.
ТЕЛЕШКИ ПАСТЕТ ФЕРМА СТРАНДЖА САКАР 0,200 ГР.
(0.0)
- 100% ТЕЛЕШКО - Българско фермерско месо - За директна консумация Състав: Телешко месо, черен дроб, натурални ...
20,99 лв.

Фермерски колбаси

Сравнение на продукти